Aydın’dan deprem bölgesine destek devam ediyor

banner35

AYDIN İL GENELİNDEKİ DİN GÖREVLİLERİNDEN OLUŞAN 14 KİŞİLİK EKİP GEÇTİĞİMİZ ŞUBAT AYINDA 11 İLDE ETKİLİ OLAN DEPREM BÖLGESİNDEKİ VATANDAŞLARA HİZMET ETMEK İÇİN YOLA ÇIKTI.

Aydın’dan deprem bölgesine destek devam ediyor

Aydın il genelindeki din görevlilerinden oluşan 14 kişilik ekip geçtiğimiz Şubat ayında 11 ilde etkili olan deprem bölgesindeki vatandaşlara hizmet etmek için yola çıktı.

Geçtiğimiz Şubat ayında Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve büyük yıkım ile 50 binden fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden olan depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Bu çerçevede il ve ilçe müftülükleri koordinesinde manevi destek hizmetleri sunan ekipler depremzedelere ulaşmayı sürdürüyor. Aydın il ve ilçelerindeki din görevlilerinden oluşturulan 14 kişilik ekip, Hatay’da din hizmetleri sunmak üzere yola çıktı. Uğurlamada konuşan İl Müftüsü Hasan Güneş, “Deprem gününden bu yana, başkanlığımız ve taşra teşkilatları maddi ve manevi yardımlarını sürdürüyor. Bizlerde üzerimize düşenin en iyisini yapma gayretiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha önce de arkadaşlarımızı yolcu ettik bugün bir ekibimizi daha gönderiyoruz. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Yolları açık olsun" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER