Aydın Milliyetçisi Başkan Fuat Öndeş

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, 19. İncir festivalinde biz Aydın basınını her zaman ki mütevazi tavrıyla çok güzel ağırladı. Bizlere gösterilen değerin, ilginin kıymetini son derece iyi kavrayıp en azından kendi adıma söylüyorum ki takdir etmeyi de bilmek gerekli diye düşünüyorum. Eleştirmeyi yerden yere vurmayı ,menfaat doğrultusunda fütursuzca söylemleri de alışkanlık haline getirenler olduğu için, bunu da belirtmek istedim. Kim üstüne alınırsa da alınsın. Mesleki deformasyonun giderek arttığı şu dönemde, çok fazla mütevazi olamayacağım bir emektar olarak.

Şimdi gelelim kıymetli başkanımızın festivalin ilk günü bizleri ağırlarken yapmış olduğu o samimi ve dürüstçe söylemlerine. Germencik, Aydın bölgesinde en önemli incir üretim merkezlerinde başı çeken bir ilçemiz. Başkan Öndeş, incirin markalaşarak çok daha iyi bir konuma gelmesi gerektiğini ve bütün gayesinin Aydın’ın ürünü olan inciri pazarlayıp, satmak olacağını üstüne basa basa dile getirdi. Başkanın bu konudaki çabasını inanın çok takdir ettim ve Aydınımıza bu denli sahip çıkan ve olumlu, olumsuz her durumu görerek adımlarını atmaktan çekinmeyen Öndeş, ayrıca halkı da incir ile ilgili tüm etkinliklerde görmek istediğini belirtti tüm içtenliği ile. Teslimiyetçi bir tavrın olduğunu dile getiren başkan, vatandaşlardan incirimizi daha nasıl iyi bir yere getirebil inmesi için çaba ve ilgi istedi. Haklıydı. Çünkü kıymetli toprakların olduğu bir bölge burası. Elimizde bizlere katkı sağlayacak cevher bir ürün  varken, böyle  bir talep çok doğru bir vurgu.

Aydın Milliyetçiliği tavrıyla, zihniyetiyle hareket eden ve mevkiisini  Aydın’ın çıkarları yönünde kullanan her yöneticiye ihtiyacı var bu bölgenin. Aydın için atılan her adım, markalaşma yönünde daha da ilerlememize katkı sağlayacaktır. Örneğin İNYA buna çok net bir örnektir. Başta incir ve temsili ürünleri en iyi şekilde tanıtan ve hızla büyüyen İNYA için başkanın çok daha güzle projeleri  olacak.

Yerelde yapılan her yenilik, her çaba öncelikle bir Aydınlı olarak bana gurur veriyor. Germencik Belediye Başkanı Sayın Fuat Öndeş’i çabalarından dolayı kutluyorum. Ayrıca başkanın “insana ithaf etmeyen bütün yatırımlar israftır” sözüyle makaleme son veriyorum. Lütfen feyz alınız.

Aydın için daha nice güzelliklere……..

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.