Büyükşehir bayram hazırlıklarına devam ediyor

banner35

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YAKLAŞAN RAMAZAN BAYRAMI İÇİN HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR.

Büyükşehir bayram hazırlıklarına devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı için hazırlıklarına devam ediyor. Düzenli olarak yapılan temizlik çalışmalarının yanı sıra parklar, bahçeler, caddeler, bulvarlar ve Kuşadası Sevgi Yolu’nda yapılan çalışmalarla Aydın bayrama hazırlanıyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bayram tatilini Aydın’da geçirecek olan herkesi misafir etmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

Çalışmalar kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki tüm park ve yeşil alanlarda bakım faaliyetleri yürütülüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların tatillerde aileleriyle vakit geçirmeyi tercih ettikleri Aydın Tekstil Park, Mimar Sinan Park, Sümer Park gibi bölge parklarında da bakım çalışmalarına devam ediyor.

Özellikle Aydın dışından gelen misafirlerin tatillerinde tercih ettikleri Kuşadası’nda ise Sevgi Yolu’nda yapılan çalışmalarla 16 kilometrelik bisiklet ve yürüyüş yolu sezona hazır hale getirildi. Ayrıca bayram yoğunluğu beklenilen otogarlar, rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra bakım onarımdan geçirilerek kullanacak misafirlerine hazır hale getirildi

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2024, 15:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER