Başkan Çerçioğlu’ndan emekliye destek

banner35

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EMEKLİLERE YÖNELİK BAŞLATTIĞI DESTEK PROJESİYLE AYDIN’DA YAŞAYAN EMEKLİ VATANDAŞLARA DESTEK OLACAK. HAYATA GEÇMEKTE OLAN EMEKLİ KART PROJESİYLE ARTIK AYDIN’DA YAŞAYAN EMEKLİ VATANDAŞLAR, ET VE ET ÜRÜNLERİNİ HALK EGE ET MAĞAZALARINDA YÜZDE 20 İNDİRİMLİ ALABİLECEK.

Başkan Çerçioğlu’ndan emekliye destek

Aydın Büyükşehir Belediyesi emeklilere yönelik başlattığı destek projesiyle Aydın’da yaşayan emekli vatandaşlara destek olacak. Hayata geçmekte olan Emekli Kart Projesiyle artık Aydın’da yaşayan emekli vatandaşlar, et ve et ürünlerini Halk Ege Et mağazalarında yüzde 20 indirimli alabilecek.

Piyasanın altında fiyatlarla kaliteli ve sağlıklı ürünleri Aydınlı tüketiciyle buluşturan Halk Ege Et, bundan böyle emekli vatandaşlara daha da ucuza et satacak. 22 Şubat Perşembe gününden itibaren emekli kart başvurularının alınmaya başlayacağını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşımızın hayatına dokunan, ayakları yere basan sosyal projelerle Aydın halkına hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2024, 11:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER