BAŞKAN ÇERÇİOĞLU”DOĞDUĞUM BÖLGEYE HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUM”

banner35

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Başkanı Özlem Çerçioğlu Nazilli’de İstasyon ve Yeraltı Otoparkı açılışını büyük bir coşku ile gerçekleştirdi.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU”DOĞDUĞUM BÖLGEYE HİZMET ETMEKTEN GURUR DUYUYORUM”

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Başkanı Özlem Çerçioğlu Nazilli’de İstasyon ve Yeraltı Otoparkı açılışını büyük bir coşku ile gerçekleştirdi. Aydın için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çerçioğlu, Nazilli ilçesine bir yenilik daha kazandırdı.

Nazilli halkının yoğun katılımının olduğu görkemli açılışta, Başkan Çerçioğlu halka seslenerek ” 30 yıllık hayalim gerçek oldu .Doğduğum bölgeye hizmet etmekten gurur duyuyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Biz seçimlerde bu meydanda siz değerli Nazillilere söz vermiştik. İstasyon Meydanı ve Yeraltı Otoparkı yapacağız demiştik. İşte bugün bu gece bu açılışı gerçekleştireceğiz. Gençler sizinle gurur duyuyorum. Gözleriniz pırıl pırıl. Burada çok coşkulu bir topluluk görüyorum” diyen Topuklu Efe, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı sahneye davet ederek açılışı gerçekleştirdi.

Açılışa; CHP Milletvekilleri Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız, CHP İl Başkanı Ali Çankır ve İlçe Belediye Başkanları katılım sağladı.

Haber: selva demirci

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER