Başkan Çerçioğlu Adıyaman’da depremzede vatandaşlarla bayramlaştı

banner35

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Adıyaman’da depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Çerçioğlu Adıyaman’da depremzede vatandaşlarla bayramlaştı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Adıyaman’da depremzede vatandaşlarla bir araya geldi. Depremzedelerle bayramlaşan Başkan Çerçioğlu, yaraları hep birlikte saracaklarına vurgu yaptı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu, Ramazan Bayramı’nın ilk günü Adıyaman’daki depremzede vatandaşlarla buluştu. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ile depremzede vatandaşlarla bayramlaşarak hallerini hatırlarını soran Başkan Çerçioğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu çadırda, ‘Halil İbrahim Sofrası Buluşmaları’na da katılım sağladı. Depremzede vatandaşların sevgi gösterileriyle karşıladığı Çerçioğlu, depremin yaralarını hep birlikte saracaklarını belirtti.
Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin paylaşım yapan Başkan Çerçioğlu, “13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Adıyaman'da depremzede vatandaşlarımızla bayramlaştık” dedi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER