Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tiyatroseverleri ’Bardakçı Baba’ ile buluşturuyor

banner35

BUGÜNE KADAR BİNLERCE TİYATROSEVERİ BİRBİRİNDEN GÜZEL OYUNLARLA BULUŞTURAN AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU, “BARDAKÇI BABA” OYUNU İLE PERDE DİYECEK.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tiyatroseverleri ’Bardakçı Baba’ ile buluşturuyor

Bugüne kadar binlerce tiyatroseveri birbirinden güzel oyunlarla buluşturan Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ’Bardakçı Baba’ oyunu ile perde diyecek.

Toplum içerisinde var olan batıl inançların nasıl bir sömürü sistemine dönüştüğünü konu edinen oyun, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde sahnelenecek. Oyun Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda saat 20.30’da tiyatroseverlerle buluşacak. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu kursiyerlerinin sahne alacağı oyunun yazarlığını Yunus Emre Gümüş, yönetmenliğini ise Cafer İlhan yapıyor. 3 gün boyunca sahnelenecek ’Bardakçı Baba’ oyunu tamamen ücretsiz olarak tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.

Şehir Tiyatrosu’nun tam bir okul gibi çalıştığını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Ekibimiz hem oyunculuğa gönül veren gençlerimize fırsat sunuyor hem de tiyatroseverleri birbirinden güzel oyunlarla buluşturuyor. Özenle hazırlanan oyunlarımıza tüm Aydınlıları davet ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2023, 16:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER