ASIN BU CANİLERİ

Neler yaşıyoruz, nasıl bir dünyadayız, ne oluyor, cehennemi merak etmeye gerek yok inanın. Asıl cehennem burası, asıl cehennemi yaratan insanoğlu, tarifi zor, akli dengeleri zorlayacak iğrençliklerin içinde cehennem….

7 ve 10 yaşındaki çocuklara yaşatılan şeytanın bile aklından geçmeyecek boyutta kötülük ve sapıklık barındıran bugünün Türkiye’sinde yaşadığımız bu ızdırap ve utanç verici olay karşısında kelimeleri seçmekte çok zorluk çekiyorum. Sapıklığı doğuran sözde anneden ve en yakınlarından gören ayrıca uçkurunun keyfini ufacık bedenlerden geçinmeye çalışan sözde üvey baba profili ve aşalık bir aile. Pisliğinizde boğolun.

Çocukluk  dönemini tecavüz ve sapıklık, sapkınlık, alkol ve uyuşturucu vb. bağımlılıklarını ufacık bedenlere empoze edilerek geçiren ve bu adi zihniyetlere maruz kalan çocuklarımız bu ülkenin evlatları yüreğimize dokunan ve bizi perişan eden öyle bir resim çizdi ki insanlığımızdan utandık. Adaletin çizeceği yola ve karara güvenerek bekledik fakat ne yazık ki adalet yerini bulamadı ve o iki cani serbest bırakıldı. Şimdi böyle bir karar akabinde ben bir vatandaş olarak adaleti sorgularım, kararları sorgularım, bu vahşetin bedelini en ağır ödeyecek  olan yaşamları zehirlenmiş minicik evlatlarımızın çektiklerinin hesabını kim verecek sorgularım, ülkede yetersiz olan yaptırım gücünü sorgularım, çocuklarımızın haklarının korunamamasının nedenlerini sorgularım, sistemi sorgularım, yönetenleri sorgularım, karar mercilerini sorgularım ,ben bu alçaklığa göz yumacak yetersiz uygulanan sıfır adalet sistemini ve her gün rezillik içinde uyanmak zorunda bırakıldığımız her olayı sorgularım, 126 ülke arasında ülkemin hukukun üstünlüğü endeksinde 109. Sırada olmasını sorgularım.

Son cümlemi de hiç çekinmeden hiç bıkmadan hiç caymadan söylüyorum ve söyleyeceğim

“ÇOCUKLARI İSTİSMAR EDENLER ASILSIN”

ÇOCUKLAR AĞLARSA, ÜLKE AĞLAR, GELECEK AĞLAR

SUSMAYIN, SES OLUN

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.