Mobil Park ekipleri uyuşturucuya geçit vermedi

banner35

AYDIN'IN KUŞADASI İLÇESİNDE MOBİL PARK EKİPLERİ TARAFINDAN ŞÜPHELENİLEREK DURDURULAN BİR ŞAHSIN YAPILAN SORGULAMASINDA 2 YIL 9 AY HAPİS CEZASI İLE ARANDIĞI TESPİT EDİLİRKEN, ÜST ARAMASINDA DA BİR MİKTAR UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ.

Mobil Park ekipleri uyuşturucuya geçit vermedi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Mobil Park ekipleri tarafından şüphelenilerek durdurulan bir şahsın yapılan sorgulamasında 2 yıl 9 ay hapis cezası ile arandığı tespit edilirken, şahsın üst aramasında da bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği’ne bağlı Mobil Park ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, Mobil Park ekipleri Cumhuriyet Mahallesi Barış Sokak üzerinde bir durumundan şüphelendikleri bir şahsı durdurdu. O.G. isimli şahsın yapılan sorgulamasında Nazilli Asliye Ceza İlamat Masasınca hırsızlık suçundan 2 yıl 9 ay hapis cezası ile arandığı tespit edildi. Öte yandan şüpheli şahsın yapılan üst aramasında da 56 gram metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan O.G. emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2023, 14:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER