Jandarma ekipleri şüphesinde haklı çıktı, ruhsatsız tabanca ele geçirildi

banner35

AYDIN'IN EFELER İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN UYGULAMA KAPSAMINDA DURUMUNDAN ŞÜPHELENİLEN 2 ŞAHSIN ÜZERLERİNDE YAPILAN ARAMALARDA 2 ADET RUHSATSIZ TABANCA VE 177 ADET TABANCA FİŞEĞİ ELE GEÇİRİLDİ.

Jandarma ekipleri şüphesinde haklı çıktı, ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Aydın’ın Efeler ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan uygulama kapsamında durumundan şüphelenilen 2 şahsın üzerlerinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca ve 177 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Aydın’da jandarma ekipleri görev ve sorumluluk alanı içerisinde bulunan bölgelerde vatandaşların huzur ve güveni için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Suç ve suçlulara geçit vermeyen jandarma ekipleri yaptıkları uygulamalarda gösterdikleri başarılı çalışmalarla da göz dolduruyor. Ediniken bilgiye göre, Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından Efeler ilçesi Şevketiye Mahallesi kırsalında uyuşturucu madde satıcıları ve kullanıcılarına yönelik icra edilen faaliyet esnasında durumundan şüphelenilen M.N. ve H.N. isimli şahısları durdurdu. Şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca ve 177 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Şahıslar jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2023, 11:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER