AKLIMIZLA DALGA GEÇMEYİN

        Hiçbir şey bilmesem de şunu
Biliyorum ki,her devrin şovmenleri var ama hiç bugünkü kadar arsız olmadılar.
Biliyorum ki,her devrin  soytarıları var ama bugünkü kadar onursuz olmadılar.
Biliyorum ki her devrin ruhsuzları var ama bugünkü kadar gaddar olmadılar.
Biliyorum ki her devrin fırıldakları var ama bugünkü kadar hızlı dönmediler.
Biliyorum ki her devrin ırkçı/kafatasçıları var ama bugünkü kadar da tutarsız ve sefildiler.
         Tam sorunlarımızla boğuşurken hadsiz bir dangalak Yunan parlementer Türk bayrağı yırtıyor ve gündem ters yüz oluyor.Unuttuk mu şimdi depremi,terörü,yoksulluğu,zamları? Evet hemen unuttuk.
Zaten birilerinin can simidi oldu bu ırkçı parlementer.
        Kızılay başkanı modaya uygun vergi kaçırmayı savunuyor,deprem vergileri nereye harcandı diye soranlar için soruşturma yapılıyor,O bakan tehdit ediyor, bu bakan dalga geçiyor ve olan emekçi yoksul halka oluyor.500 TL’nin üzerinde doğalgaz ve elektrik faturaları,hastane ve ilaç masrafları,1000 TL’nin üzerinde ev kiraları,pazarda ve marketlerde el yakan zaruri ve temel ihtiyaçlar,her gün deprem korkusu,okul masrafları ve daha da acı olan:İşsizlik.
      Bizim sorunlarımız başka kardeşim, bırakın bizi uyutmayı;her gün yoksulluktan çaresiz intihar edenler,gelecekten umudunu kesmiş sağa sola yalpalayan gençler,kadın cinayetleri,çocuk istismarları….
     Bizim sorunlarımız başka kardeşim.Milyonları bulan Suriyeliler,kaçak göçmenler,hedefsiz ve rotasız gençliği teslim almış uyuşturucu belası….
     Bizim sorunlarımız başka kardeşim.Diz boyu cehaletten beslenen şeyhler, şıhlar, badeci hocalar,Vakıf yurtlarında çaresiz kalan ve  istismara uğrayan çocuklar…..
    Bizim sorunlarımız başka kardeşim.Siz biliyorsunuz bunları,aklımızla dalga geçmeyin.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.