2020 ÇİFT SAYI; UNUTMAYIN

Yıllar yıllar …. 365 gün 6 saat . Sabah, öğle , akşam. Tutamıyoruz, yetişemiyoruz. Her başlangıçta su gibi berrak temennilerimizi tüm kainat için aktarıyoruz. Mesajlar veriyor,” aman evren olumlu dilekler yolladım kabul gördü mü” diyerekten söyleniyoruz gırgırına işte. Hep bir şeylerden medet, umut ediyoruz ve çıkış yolu arıyoruz. İnsanız; güzellikler, umutlar dibine kadar bizim hakkımız eğer yürek temizse tabi ki.
2019 senesi için özet gerekmiyor kanımca. Canımızı sıkan, ağlatan, isyan ettiren, bu da olur mu diyerek dövündüğümüz hem ülkede hem dünyada hem de kendi hikayemizde sürüyle yaşanmışlıklar geride bıraktık. Aksine ansızın gelen mucizeler, sevinç göz yaşları, başarılar, zirveler, dipten çıkıp göğe yükselmeler, iyilikler, aşklar, sevdalar ve nice güzellikleri de bıraktık 2019 da. Hüzünler, kötülükler getirme artık 2020, adalet getir, iyilik getir, başarı getir, en önemlisi de sağlık getir, e biraz da kazanç getir diyelim.
Uğurlu gel; hani derler ya kendim de dahil çift rakam uğur getirir. Evet ne kadar batıl inanç olduğunu bilsekte naparsınız başta dedim umut etmek; küçük şeylerden bile medet ummak gibi.
Tüm okuyucularıma, aileme, sevdiklerime yürekten güzellikler diliyorum.
Sevginin anlamını gerçekten bilenlere mucizelerle dolu 365 gün 6 saat diliyorum.
Bu arada 2020 çift sayı:) unutmayın..
 


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.