OFİS HAKKINDA

1906 yılında SAN FRANCISCO’DA genç girişimciler Colbert COLDWELL ve Arthur BANKER tarafından kurulan COLDWELL BANKER yüzyılı aşkın süredir müşterilerinin gayrimenkul ihtiyaçlarını eşsiz deneyimler yaratarak gerçekleştirmeye devam ediyor.

Coldwell Banker dünyada gayrimenkul alım-satım dinamiklerini değiştiren sektörün en güvenilir ve en inovatif markası olarak 49 ülkede 3000 den fazla ofisi ve 120.000’i aşkın Gayrimenkul Danışmanı ile gayrimenkul sektörüne yön vermektedir.

2013 senesinde girişimcilik ruhunu profesyonellik ile birleştirerek Türkiye’de hizmet vermeye başlayan Coldwell Banker Türkiye gayrimenkul sektörünün geleceğini değiştirerek hızla büyümeye devam etmektedir.

Coldwell Banker, uluslararası güvenilir, yenilikçi ve kendisini mükemmel hizmet kalitesine adamış ve bu prensiple gayrimenkul sektöründeki liderliğini 11 yıldır sürdüren dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markasıdır.

Konut, lüks konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı alanlarında dünyada en yüksek satış hacmine sahip olan ve gayrimenkul sektörünün gelişimine yön veren lider bir kurumdur.

100 yılı aşkın süredir ilk gayemiz insanları hayal ettikleri gayrimenkullere kavuşmalarını sağlamak olmuştur.Gayrimenkul sektörünün her segmentinde uzmanlığımız bizi ve networkümüzü tanımlar. Yegane misyonumuz gayrimenkul konusunda dürüst ve etik bir şekilde hizmet sunmaktan asla vazgeçmemektir.

Colwell Banker ADA Gayrimenkul olarak KUŞADASI bölgesinde faaliyet göstermekte ve hızla büyümekteyiz.


Ofisle İletişime Geçin

MÜŞTERİ YORUMLARI

  • Danışman : Cevat Yavuz

    Evimizi satmaya karar verdiğimiz andan, satış ve sonrasında da yanımızda oldu. Bir danışmandan çok ailemizden biri gibi davrandı. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum

    Nezahat Gazi - 10/11/2023
  • Danışman : Cevat Yavuz

    Cevat beyle çalışmaktan çok memnun kaldık. Satış öncesi ve sürecinde gösterdiği yakın ilgisi, sorunları çözmedeki başarısı, çalışma azmi ve her an ulaşılabirliği açısından çok başarılıydı. Sadece satış öncesi değil satış sonrasında da her türlü işlemde yardımcı olması ve yol göstermesi bizler için çok faydalıydı.Coldwell ailesine ve özellikle Cevat Yavuz beye çok teşekkür ederiz.

    Nurhan Türkeşi - 17/08/2022
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Sevgili Neslihan hanim sizi uzaktan konuşarak tanıdım ve telefon konuşmasıyla güven oluşturdunuz. Evi sattınız soylediğiniz herşey doğru çıktı. Ne dediyseniz onu yaptınız . Gelip sizi gördüm tanıdım ayrıca çok onure oldum Hem dürüst , Hem kaliteli hem seviyeli kısacası çok asil biri olduğunuzu gördüm çok memnun oldum. Kuşadası'nda ne zaman işim olsa sizinle paylaşmaktan çok keyif alacağım, tekrar çalışmak dileğiyle hoşcakalın.

    cengiz güzel - 07/06/2022
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Coldwell Banker Ada gayrimenkul danışmanlarından Neslihan hanımın hızlı çözüm odaklı çalışması sayesinde Kuşadası'nın nezih bölgesinde deniz manzaralı şirin evimde yaz aylarını geçirebileceğim . Kendisine çok teşekkür ederim

    sezgin adıktı - 07/06/2022
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Neslihan hanım her iki villamızın satışında da bize profesyonelce eşlik etti, bilgilendirme ve uzmanlığı üst düzeyde , kendisi ile çalışmak iyi bir tecrübe oldu

    Ramazan tunçer - 14/04/2022
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Guleryuzlu , disiplinli çalışması için çok teşekkür ediyorum. Samimiyetinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sonraki işlemlerde kesinlikle arayacağım kişi

    Ozge eroğlu - 14/04/2022
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Neslihan BOZKIR hanımefendi; Vermiş olduğunuz aracılık hizmetinde hem kısa zamanda kiralama hizmeti yapmanızdan hemde göstermiş olduğunuz ilgi,alaka, mesleki etik ve profesyonellikten ötürü çok teşekkür ederim .

    M - 02/04/2022
  • Danışman : Cevat Yavuz

    Sevgili Cevat Bey’e hayalimizdeki Evi almamıza vesile olduğu için öncelikle çok teşekkür ediyorum.Gerek daire ile ilgili anlatımı ve tanıtımı gerek bizle olan kibar davranışları,güler yüzü, ilgisi ile işinin en iyisi diyebileceğimiz bir Gayrimenkul Danışmanı kendisi.Bu anlamda kendimizi çok şanlı hissediyoruz.Tüm emekleriniz ve güvenilirliğiniz için sonsuz teşekkürler.Bizim gibi yapacağınız yatırımlarınızda mutlu ve huzurlu olmak istiyorsanız kesinlikle Cevat Yavuz.

    Didem şapan dikili - 07/03/2022
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Güzelçamlıda istediğimiz daireyi almamızda bize yardımcı olan sayın Neslihan Bozkır Hanıma çok teşekkür ederiz. Özellikler gösterdiği sabrı ve özverili çalışmasıyla bizi fazlasıya memnun etti , ayrıca mesai saatlerinin dışında da çok rahata iletişim kurmamız ve her türlü sorumuza içtenlikle cevap vermesi de bizi fazlasıyla mutlu etti. Neslihan herşey için tekrar tekrar teşekkürler.

    Tolga Gürel - 01/03/2022
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Neslihan Hanım ilginiz ve alakanız için çok minnettarım. Güler yüzünüz ve neşeli haliniz bizi daha çok güvende hissettirdi. Her şey için çok teşekkürler.

    Arvin Karımzad Hagh - 01/03/2022
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Neslihan Hanım size çok çok teşekkürler ediyorum Mükemmel yardımcı oldunuz Evimizde satılmış oldu ...çok memnun kaldım...huseyin ates (Hollanda)

    Huseyin gokdu Ates - 18/02/2022
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Neslihan hanımın , Balıkesir Kuşadası hattında gerçekleştirdiği özverili ve olağan üstü sakin çalışması ile satış işlemi çok kısa sürede sonuçlandı. Kendısıne ve kurumuna teşekkürler

    nilgün acarlar - 08/11/2021
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Satici olarak.. Alici tarafinin emlakcisi olan neslihan hanimin davranislarina dürüstlüğüne kibarliğına ve arayi iki taraf icinde hayırlı olacak bicimde iş bitiren profesyonel tavirlarina hayran kaldim... Türkmen mah. Marinadaki Güzel evimin satilması onun sayesinde... Cok tsk ederim neslihan hanim... Ilkay aygun

    ilkay aygun - 08/11/2021
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Emlak danışmanımız Neslihan BOZKIR ‘dan çok memnun kaldım arsa satışı sürecinde bütün işlemlerimizi halletti ayrıca güler yüzü ve nazik davranışları ile de gönlümüzde taht kurdu ona çok teşekkür ediyorum

    Zehra BULUT - 07/11/2021
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Coldwell Banker gayrimenkul danışmanlığı firmanıza yaptığımız başvuruda evimizin kiraya verilmesinde bizimle kurduğu temas ve kısa sürede işlemin sonlandırılmasında bizi çok memnun eden Neslihan Bozkır hanıma buradan çok teşekkür ediyoruz.

    Aynur Erkul & Yavuz Erkul - 25/10/2021
  • Owner : Barış Özler

    Coldwell Banker gayrimenkul danışmanlığı firmanıza İstanbul’dan çocuklarımızın tavsiyesi ile Kuşadası’ndan başvurduk Barış Özler beyle tanıştık yakın ilgisi ve saygısı ayrıca kiraya vermek üzere yaptığımız başvurumuzu çok kısa bir zaman aralığında çözüme ulaştırarak bizleri mutlu etti kendisine buradan teşekkür ediyoruz.

    Aynur Erkul & Yavuz Erkul - 25/10/2021
  • Owner : Barış Özler

    Kuşadası Yaylaköy'de taşınmaz sahibi olmamda yapıcı ve yaratıcı katkılarını esirgemeyen Barış Özler beye çok teşekkür ederim

    Ahmet Aytuzlar - 06/09/2021
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Kuşadası ve civarındaki Emlak danışmanlığımı başarı ile gerçekleştirerek, Yaylaköy'de taşınmaz sahibi olmamdaki katkılarından dolayı dürüst ve güvenilir kişiliği ile takdire şayan Neslihan Bozkır hanımefendiye çok teşekkür ederim. Emlak danışmanlığına ihtiyaç duyan herkese Neslihan Bozkır hanımefendi ile çalışmalarını tavsiye ederim.

    Ahmet Ayruzlar - 06/09/2021
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Bir arkadaşım bana Neslihan hanımı önerdi , Kısa süre içinde pazarlamasını gerçekleştridi, daire için çok arayan ve teklif veren oldu, Neslihan hanım beni sürekli bilgilendirdi ve işini çok profesyonelce yaptı ve dairem satıldı. Bu kadar hızlı bir satış beklemiyordum . Bunun için teşekkürler ve herkese Neslihan hanımı tavsiye ediyorum.

    gönül ege - 04/09/2021
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Kuşadası'nda ihtiyaç duyduğumuz gayrimenkul danışmanlığımızı kaliteli nitelikli, ve başarılı şeklide gerçekleştiren Neslihan hanıma ve ekibine çok teşekkür ederiz. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Emeğinize sağlık.

    ECEM D KUCUKTEPE YAVAS - 31/07/2021
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    İstanbul'dan gelip sabah Kusadasina inip aynı gün içinde daire satın alma işlemini gerçekleştirip yine aynı gün içerisinde elektrik, su, belediye kayıt gibi abonelik işlemlerini tamamlamam da tüm profesyonelligi ile benimle ilgilenen Gayrimenkul danışmanı Neslihan Bozkır'a , ilgilerinden ve guler yuzlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

    Sİbel baylan - 29/07/2021
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Güler yüzünüz ve samimiyetiniz sayesinde çok keyifli bir süreç geçirdik teşekkürler .

    Embiye Garip - 28/07/2021
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Kuşadası ege mahallesindeki evimin satışını yapan emlak danışmanı iyiki sizi tanımışım , güler yüzlü çalışkan ve sakin, işini iyi bilen dürüst hanım efendi. Doğrusu evimin bu kadar kısa bir zamanda ve istediğim fiyata satılmasını beklemiyordum. Fakat neslihan hanım çelışkanlığı ve aryeti sayesinde bunu başardı teşekkürler iyi ki varsınız .

    Vuslat kartal - 16/07/2021
  • Danışman : Neslihan Bozkır

    Sayın Neslihan bozkır 17.10.2020 tarihinde sizin tarafınızdan yapılan profesyonel portföy sunumu sonrası göstermiş ve sunmuş olduğunuz evi çok hızlı bir şekilde aldık Satın almayı tapu işlerini profesyonelliğiniz sayesinde 1 haftadan daha az bir süre içerisinde gerçekleştirdik. Profesyonel gayrimenkul danışmanı kimliğini ile müşteri memnuniyetni ön planda tutarak dürüst ve güvenilir inanılmaz kısa süre içerisinde yapmış olduğunuz satış sayesinde kuşadasında hayallerimizi süsleyen çok güzel ve özel bir ev n sahibi olduk. Yaşattığınız mutluluk için size sonsuz teşekkür ederim. Sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim.

    Sabiha Ovtar - 15/06/2021
  • Danışman : Cevat Yavuz

    Cevat kardeşim , Allah senden razı olsun, evimi hızlı bir şekilde sattın ardından hemen kiralık bir ev buldun, çok çok teşekkür ederim Allah yolunu açık etsin

    Erol bey - 28/05/2021
  • Danışman : Cevat Yavuz

    Cevat bey oğlum kiralık olan dairemi en hızlı şekilde , istedigim fiyata düzgün bir aileye kiralamada aracı oldu , güler yüzlü dürüst bir danışman teşekkürler

    Nuran hanm - 25/04/2021
  • Danışman : Cevat Yavuz

    Cevat beye çok teşekkür ederiz her şey için , bize her konuda yardımcı oldu istediğimiz gibi bir eve sahip olduk, çalışma tarzınız beğendim teşekkür ederim.

    zuhal hanım - 13/04/2021
  • Danışman : Cevat Yavuz

    Cevat bey arcalığı ile Merkezde bir ev aldık, süreci çok iyi yönetti ve verdiği sözleri yerine getirerek sonuçlandırdı. Dürüst samimi ve güler yüzü ile güvenilirliği için teşekkürler.

    umut keskin - 30/03/2021
  • Danışman : Cevat Yavuz

    Sevgili Cevat kardeşim benim evlerimi kısa sürede sattı , bu süre içinde dürüst ve güvenilir bir şekilde süreci yürüttü , arkadaşlarıma da öneriyorum kendisi işini severek yapiyor

    Zafer alhan - 29/03/2021
  • Danışman : Cevat Yavuz

    Cevat bey kardeşim sağ olsun 2 evimide hızlı bir şekilde sattı, kendisi güvenilir sözünün eri , çalışkan ve en önemlisi dürüst, teşekkürler.

    Zafer bey - 28/03/2021
  • Danışman : Cevat Yavuz

    Sayın yönetici Cok iyi bir elemana sahipsiniz Cevat bey güleryüzlü kibar samimi bir yapıya sahip bize bir kiralık ev budu ve aski aydem sozlesmelerini bile bizzat kendisi yaptı ona çok teşekkür ederim

    Bulent Dinc - 19/03/2021
  • Danışman : Türkan Kunt Aydınalp

    Türkan hanım işinde çok profesyonel ve sorun çözücü. Pandemi zor şartlarınının yarattığı aksaklıklara rağmen bize çok yardımcı oldu.Konutumuzu satın alma sürecinde bize her konuda destek olduğu için kendisine çok teşekkür ederiz.

    HÜLYA ÖZDAĞ - 07/08/2020