Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, partisinin Avrupa Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörlüğü görevine getirildi. Yeni görevinin sosyal medya hesabından duyurusunu yapan CHP'li Bülbül;
“ Genel Merkezimiz tarafından, Avrupa Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörü olarak görevlendirilen mevcutum.
Bu önemli sorumluluğu üstlenmekten büyük onur duyuyor, özellikle Genel Başkanımız Sn. @eczozgurozel olmak üzere, Yurt İçi ve Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sn. @EnsarAytekin10'a ve Genel Sekreterimiz Sn. Selin Sayek Böke'ye teşekkür ediyorum.
sn. Ensar Aytekin'in başkanlığında, koordinatör gruplarla ilk toplantımızı gerçekleştirerek ilerlemeye başladık.
Amacımız;
-Yurtdışındaki yurttaşlarımızın sorunlarına çözüm üretebilmesi,
-Örgütlülüğümüzü büyütmek,
-Türkiye'nin demokratik gelişimindeki etkinliğimizi daha etkin hale getiriyor.
Avrupa'da yaşayan tüm varlığımızı, CHP'nin kendileriyle temas kurması ve bu büyük değişim mücadelesinin bir parçası olmaya davet ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.