Yörük Efe Gazetesi ®️ | Aydın Haberler

Başkan Gençay’dan Mavişehir pazaryerinde incelemelerde bulundu

DİDİM

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Mavişehir Mahallesi’ndeki pazaryerinde yapılacak kapsamlı tadilat öncesi saha incelemelerinde bulundu.

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte Mavişehir Mahallesi’ndeki pazaryerinde yapılacak kapsamlı tadilat öncesi saha incelemelerinde bulundu.

Bölgeyi ziyaret eden Başkan Gençay, ederek pazaryerinin daha düzenli, güvenli ve kullanışlı bir yapıya kavuşacağını ifade etti. Mahallenin modern bir sosyal yaşam merkezine dönüştürülmesi için çalışmaların, Didim Belediyesi ekipleri tarafından önümüzdeki günlerde başlayacağı bildirildi. İncelemeler sırasında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Gençay, halkın talep ve önerilerini dinledi. Başkan Gençay yaptığı açıklamada, "Mavişehir Mahallemizde değişim başlıyor. Pazaryerinde tadilat çalışmalarımıza başlıyoruz. Projelerimizi halkımızın ihtiyaçlarına göre şekillendireceğiz. Didim’in her mahallesine eşit hizmet götürmekte kararlıyız" ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.